Intocht Sinterklaas

Van: zaterdag 17 november om 14:00
Tot: zaterdag 17 november om 16:00

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! De Nijkerkse Ondernemersvereniging organiseert zoals elk jaar een feestelijke aankomst voor de goedheiligman, compleet met spektakel en stuntpieten. Eén afspraak in de agenda van de Nijkerkse burgemeester staat al ver van tevoren vast: de ontvangst van de Sint.

Alle kinderen in Nijkerk zijn van harte welkom met hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en ieder ander die reikhalzend uitkijkt naar de komst van Sinterklaas. De Nijkerkse ondernemers leveren de goedheiligman ruim voldoende pepernoten en snoepgoed, dus niemand staat met lege handen.

Nadat hij met zijn stoomboot heeft aangemeerd, maakt Sinterklaas op Amerigo en met zijn pietenclub een rondje Nijkerk. Iedereen is welkom in de Nijkerkse binnenstad om hetzelfde te doen. Sinterklaas komt om 14.00 uur en blijft tot 16.00 uur in Nijkerk.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Havenkom Nijkerk
Website http://centrumnijkerk.nl/activiteit/intocht-sinterklaas/?instance_id=2224