Inspiratiesessie Klimaatgesprekken

Van: dinsdag 12 november om 20:00

NL Leest, thema – duurzaamheid

Klimaatgesprekken staat voor het makkelijker maken van klimaatvriendelijke keuzes, op een leuke en ongedwongen manier. Wil jij jouw bijdrage leveren aan mogelijke oplossingen en een inspirerende transitie naar een klimaatneutraal Nederland? Maar zie je soms door de bomen het bos niet meer?

Tijdens de inspiratiesessie krijg je een eerste indruk van stappen die je kunt zetten en hoe je het gesprek over het klimaat kan voeren. Voorkennis is niet nodig en of je nu veel of weinig doet voor het klimaat je bent van harte welkom.

Deze bijeenkomst kost €2,50 per deelnemer, aanmelden kan via onze website www.bibliotheekhoevelaken.nl

LocatieNijkerk
AdresMeerveldlaan 22 Hoevelaken