Inschrijfdagen seniorweb

Van: vrijdag 30 augustus om 10:00
Tot: vrijdag 30 augustus om 13:00

SeniorWeb Nijkerk wil mensen over digitale drempels heen helpen en verder begeleiden. Sinds 1998 organiseren zij cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor iets gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om tablet-/iPad- en smartphone-/iPhone-cursussen.

De lessen vinden plaats in groepjes van 4-6 personen en worden gegeven in een tempo dat is afgestemd op de cursisten. Cursussen worden echter ook steeds vaker in de vorm van individuele coaching gegeven. Ook het sociale contact is een belangrijk aspect.

Inschrijfdagen
Wilt u liever eerst persoonlijk informatie over het cursusaanbod? Onvoorziene omstandigheden voorbehouden houden wij op 29 en 30 augustus inschrijfdagen voor de cursussen die in het najaar van start gaan.

Deze inschrijfdagen worden gehouden in de bibliotheek van Nijkerk!

Wilt u daar niet op wachten, of bent u dan nog net met vakantie? U kunt altijd inschrijven tijdens het Digitaal spreekuur op dinsdagmiddag in de bibliotheek.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk