Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet

Van: maandag 02 maart om 19:00
Tot: maandag 02 maart om 21:00

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze invult, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de nieuwe donorwet. U krijgt informatie over wat orgaan- en weefseldonatie is en hoe u uw keuze in het Donorregister kunt invullen.

De bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is gratis. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder.

Toegang gratis, incl. koffie/thee (wel aanmelden)

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttps://nijkerk-hoevelaken.op-shop.nl/1043/wat-houdt-de-nieuwe-donorwet-in/02-03-2020