Horecadag

Van: woensdag 10 juli om 18:00
Tot: woensdag 10 juli om 23:30

Sinds enkele jaren is dit feestje van de Nijkerkse horeca weer vaste prik op de evenementenkalender: de tweede woensdag in juli is horecadag! Het is lekker lang licht, de terrassen lonken; kortom, deze gezelligheid in de binnenstad wilt u niet missen.
De Nijkerkse Ondernemersvereniging en eigenaars van café’s en restaurants op het Plein nodigen u van harte uit voor een gezellige avond met live muziek! Ontmoet elkaar, proost op een mooie zomer en ga met de voetjes van de vloer. Wees welkom van 18.00 tot 23.30 uur.

Een gezellige, muzikale avond met o.a. FLOORJAXX, Een DJ Act met live muzikanten zanger en zangeres. Zij stonden in januari nog 11 dagen op De Vrienden van Amstel Live en weten er een groot feest van te maken!

De avond start om 18.00 uur met een schuimparty voor de kids en optredens van LDC Laurens Dance Centre Hiphop/Streetdance/Modern Nijkerk.

LocatieNijkerk Centrum
AdresPlein Nijkerk