Historische speurtocht Nijkerk

Datum en tijd

Van: woensdag 30 september om 10:00
Tot: zaterdag 31 oktober om 17:00

Beschrijving

In samenwerking met Boekhandel Roodbeen, Bruna Nijkerk, Den Hertog en Museum Nijkerk heeft Laurie Vedder een speurtocht ontwikkeld om de geschiedenis van Nijkerk op een speelse manier te leren kennen. De route van de speurtocht begint bij Boekhandel Roodbeen, waar de speurtocht opgehaald wordt. De speurtocht is zelfstandig te bewandelen voor kinderen uit de bovenbouw, maar ook erg leuk onder begeleiding van een volwassene.

Tijdens de speurtocht komen vragen langs over boeken en de geschiedenis hiervan. In de etalage van Boekhandel Roodbeen zijn hints te vinden hiervoor.

De route loopt onder andere langs het Museum Nijkerk, waar op woensdagmiddag 7 oktober een leuke activiteit wordt georganiseerd. Om 14:00 start de activiteit boekbinden deze duurt tot 16:00. De activiteit kost €2,50 en is vrij toegankelijk voor kinderen met de speurtocht.

Ook op 21 oktober is er een activiteit in het Museum Nijkerk rondom de maand van de Geschiedenis. Deze middag kan er tussen 14:00 en 16:00 een boekenlegger ontworpen worden met een tijdlijn van je leven. Deze activiteit is gratis en vrij toegankelijk voor kinderen met de speurtocht.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Plein 5 Nijkerk
Telefoon 0332452712
Email [email protected]
Website https://www.boekhandelroodbeen.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login