HET KLEINE THEATER – HET MEISJE MET DE ZWAVELSTOKJES 3+

Van: woensdag 07 december om 15:00

Een beeldschoon winters sprookje over een meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes. Bij ieder stokje dat zij brandt verschijnt een droombeeld, een stille wens.. Droevig? Hooguit ontroerend. Zoals bij alle voorstellingen van Het Kleine Theater schuwen we de verdrietige kant van het verhaal niet, maar geven we er wel een vrolijke en optimistische draai aan. Deze keer met een muzikant aan onze zijde. Zo leeft zelfs het meisje met de zwavelstokjes nog lang en gelukkig.

Trailer ‘Het meisje met de zwavelstokjes’

o Leeftijd: familievoorstelling vanaf 3 jaar
o Duur: 45 minuten

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.
Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

Beeld: Dorien Grotzinger

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410