Heropening Museum Nijkerk

Datum en tijd

Van: woensdag 09 juni om 00:00

Beschrijving

Heropening Museum Nijkerk vanaf 9 juni 2021

Vanaf woensdag 9 juni 2021 is Museum Nijkerk gelukkig weer open. Voor een bezoek aan het museum is een reservering nodig, zie www.museumnijkerk.nl bij ‘Bezoekersinformatie’ en ‘Actueel’. Wilt u bij een bezoek s.v.p. de print van de bevestiging meebrengen of deze op uw smartphone laten zien?
Een bezoek is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 – 16.30 uur en zaterdag van 13.00 – 16.00 uur. Er kunnen maximaal acht bezoekers tegelijk in het museum zijn, er zijn twee tijdsloten per middag.
Stadswandelingen zijn weer mogelijk in kleine groepjes met maximaal 3 deelnemers. U kunt voor een aanvraag mailen naar [email protected]

We blijven echter wel voorzichtig. De al bestaande maatregelen worden gehandhaafd om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer, het voorschrift om anderhalve meter afstand te houden en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent.

De expositie ‘Van de wieg tot het graf’ is tot medio september te zien.

Contact

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Venestraat 16 Nijkerk
Telefoon 0332457005
Website http://www.museumnijkerk.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login