Halve van Nijkerk

Van: zaterdag 16 april om 15:45

zaterdag 16 april 2022, vindt de 7e editie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk plaats. Dit jaar weer een ‘ouderwetse’ editie, aangevuld met een extra onderdeel; 10 kilometer wandelen. Het is maar weer eens gebleken dat bewegen ontzettend belangrijk is, door wandelen toe te voegen is het evenement nog laagdrempeliger geworden.

De laatste reguliere editie van de Halve van Nijkerk dateert alweer van april 2019. Dat is inmiddels drie jaar geleden! In 2020 moest ‘de Halve’ tot tweemaal toe worden afgelast en in 2021 werd de Halve van Nijkerk in alternatieve vorm georganiseerd; kleine startgroepen verdeeld over tijdsloten in twee verschillende weekenden.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De aanlooptijd is korter dan voorgaande edities, dat maakt het allemaal extra spannend. Weten de deelnemers de weg nog te vinden naar de website om zich in te schrijven?

De meeste sponsoren zijn het evenement trouw gebleven en supporten de organisatie om weer terug te komen op het niveau van 2019, toen er ruim 1.500 deelnemers aan de start verschenen. “De support van onze trouwe partners geeft een extra boost om met volle passie en inzet weer een mooie editie neer te zetten. De Halve is eigenlijk niet meer weg te denken uit Nijkerk, maar dat kan alleen met de support van het bedrijfsleven”, aldus Eddie Wassink namens de organisatie.

Er is nog ruimte voor enkele afstandsponsoren, hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie via [email protected]

De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Molenplein zal worden omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers worden onthaald na hun prestatie en hun welverdiende medaille omgehangen krijgen! Inschrijven kan via www.halvevannijkerk.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:45 uur: Wandelen 10km

16:30 uur: KidsRun 1km

16:45 uur: KidsRun 2km

17:00 uur: Bouw Logistics Halve Marathon (tevens Moore MTH BusinessRun)

17:20 uur: Run033 – 5km (tevens Moore MTH BusinessRun)

18:35 uur: Vreugdenhil 10km (tevens Moore MTH BusinessRun)

Foto: Harry van ‘t Veld

Voor meer informatie:

Stichting Run033

T: 033-2003026

M: [email protected]