Grote Kerk open

Van: maandag 06 april om 10:30
Tot: donderdag 09 april om 12:00

Nu de kerken op zondag hun deuren gesloten houden, is de Grote Kerk de komende tijd doordeweeks open voor een bezoekje. Iedereen die even de rust van het kerkgebouw wil ervaren, een moment van bezinning zoekt of een gesprek of gebed nodig heeft, is welkom onder de mooiste toren van Nederland.
Van maandag tot en met vrijdag is de kerk open van 10.30 tot 12.00 uur. Verdeeld over de dagen zijn de verschillende predikanten/kerkelijk werkers van de Grote Kerk aanwezig. Zij helpen bezoekers graag met een gesprek of gebed.
‚ÄčNatuurlijk gelden ook hier alle voorschriften van de overheid: blijf thuis bij griep- en/of verkoudheidsklachten, als u kwetsbaar bent of tot een risicogroep behoort. Houd bij uw bezoek altijd 1,5 meter afstand tot anderen.

LocatieNijkerk
AdresHolkerstraat 1 Nijkerk