Groei&Bloei Lezing Engelse tuin door Cor van Gelderen van kwekerij Esveld

Van: donderdag 11 november om 19:45
Tot: maandag 11 oktober om 22:00

In deze lezing neemt plantenkweker Cor van Gelderen ons mee op een tuinreis naar Engeland. Zijn bekende kwekerij Esveld heeft net als de Engelse kwekerijen een lange traditie in het verzamelen van planten. We gaan in deze lezing toppers uit Engeland zien die ook heel geschikt zijn voor onze Nederlandse tuinen. Maar ook veel onbekende pareltjes uit de plantenwereld. De Engelse “plant hunters” verzamelen immers al anderhalve eeuw planten uit Amerika, China, Nepal en Bhutan. Deze planten maken de Engelse tuinen zo bijzonder.
Dat wordt dus genieten van prachtige tuinen, gefotografeerd in verschillende seizoenen.
We sluiten als altijd af met onze loterij met leuke prijsjes.
De lezing vindt plaats in ‘t Veense Hart, van Noortstraat 36, Nijkerkerveen. Inloop vanaf 19.30 uur.
Kosten zijn €3,00 voor niet-leden, gratis voor leden.
Lootjes van €0,50 en koffie of thee met een koekje zijn voor €1,00 verkrijgbaar tijdens de inloop en in de pauze.

Locatie Nijkerkerveen
Adres van Noortstraat 36 Nijkerkerveen
Telefoon 0626348785
Email [email protected]