Groei & Bloei Open Tuinendag

Van: zaterdag 12 juni om 10:00
Tot: zaterdag 12 juni om 16:00

Dit jaar kunnen we minder tuinen bezoeken dan voorheen, maar…. Het zijn wèl bijzondere tuinen. En klein kan je ze ook niet noemen!

Waarom bijzonder? Vrijwel alle vier deze prachtige tuinen liggen op historische grond in het buitengebied van Nijkerk en Hoevelaken. Bovendien zijn ze vanaf de weg bijna niet te zien, en dat maakt nieuwsgierig! In De Schardepot aan de Barneveldseweg in het buurtschap Appel kun je je in een ver verleden wanen. De Wilgenkamp aan de Slichtenhorsterweg in buurtschap Slichtenhorst is een rijk gevarieerde tuin. In de “achteraftuin” aan de Amersfoortseweg in buurtschap Holkerveen voel je je of je even in Giverny bent, in de tuin van de Franse schilder Monet, vanwege het bruggetje over de vijver met waterlelies. Tuin Klein Rassert aan de Veenwal is óók achteraf gelegen en ligt prachtig in het buitengebied van Hoevelaken. Eveneens op een historische plek. In deze vier tuinen kan je uren vertoeven, zóveel is er te zien en te ervaren. Zo’n Open Tuinendag komt niet ieder jaar voorbij! Welkom op zaterdag 12 juni a.s. De tuinen zijn open van 10.00 tot 16.00 uur. We kijken naar u uit!

N.B. Dit jaar stelden we i.p.v. een routeboekje een routebeschrijving samen die u kunt downloaden via www.nijkerk.groei.nl. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Foto: Klein Rassert, fam. Korthorst

Locatie Buitengebied
Adres Amersfoortseweg 43 Nijkerkerveen