Groei & Bloei lezing “Mooie borders, prachtige combinaties” door Martje van den Bosch

Van: donderdag 24 februari om 19:30
Tot: donderdag 24 februari om 22:00

Wat je mooi vindt in een tuin is persoonlijk. De één wil in een tuin tot rust komen, de ander zoekt er juist levendigheid. Toch kunnen we stellen, dat een tuin bevredigend voor het oog is, als er sprake is van een zekere harmonie. Tijdens deze lezing hoort u welke aspecten daarin een rol spelen, zoals kleur, vorm, herhaling, stijl, opbouw en functies van beplanting.
Martje geeft daarbij handige tips and tricks voor zowel nieuw te ontwerpen als bestaande borders om in uw eigen tuin mee aan de slag te gaan. Zij illustreert haar verhaal met veel foto’s van De Tuinen in Demen.
Martje van den Bosch studeerde filosofie en was jarenlang docent aan onder andere Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig: zij schrijft er over, ontwerpt voor anderen en zij werkt in de Tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd.(www.detuinenindemen.nl)
Na de presentatie en in de pauze is het mogelijk om het boek ‘De beleving van kleur in de tuin’ te kopen en te laten signeren.
We sluiten af met onze loterij met leuke prijsjes.
De lezing vindt plaats in ‘t Veense Hart, van Noortstraat 36, Nijkerkerveen, van 19.45 uur tot ca. 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
Kosten zijn €3,00 voor niet-leden, gratis voor leden.
Lootjes van €0,50 en koffie of thee met een koekje zijn voor €1,00 verkrijgbaar tijdens de inloop en in de pauze.

Locatie Nijkerkerveen
Adres Amersfoortseweg 43 Nijkerkerveen
Telefoon 0626348785
Email [email protected]