Groei & Bloei Kerstworkshops

Van: zaterdag 18 juni om 10:00
Tot: woensdag 21 december om 22:00

Er zijn 3 kerstworkshops, met een andere opzet, op verschillende datums en locaties. Voor ieder wat wils.

Low-budget kerstworkshop met Alma Slager en Vera de Boer

Op maandagavond 12 december van 19:30 uur tot 21:30/22:00 uur is iedereen van harte welkom om onder leiding van Alma Slager en Vera de Boer kerststukjes te komen maken. Neem zelf de materialen mee die je wilt gebruiken zoals schalen, mandjes, bakjes, kaarsen, kerstballen en/of kerstbloemen zoals kerststerretje, cyclaampje, hyacintjes etc. etc. en benodigdheden zoals kniptang, mes, schaar, krammetjes, bindtouw, lijmpistool met patronen en een doos voor transport.
Voor een voorbeeld, oasis en groen wordt gezorgd zoals bv. kerstboomtakken, conifeer, taxus, skimmia, (bonte) hulst, sierappeltjes.
Locatie: Aeres, Luxoolseweg 1, Nijkerk, bloemschiklokaal
Kosten leden: € 6,-, gasten: € 7,50, incl. koffie/thee en koekje.

Geef je op via www.nijkerk.groei.nl/activiteiten/ 12 december lowbudget kerstworkshop. Daar staat het aanmeldformulier en kun je gelijk betalen.

Groencafé: Diervriendelijke kerststukjes maken

Zaterdag 17 december 2022, van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk.
Kom gezellig diervriendelijke kerststukjes maken waar vooral vogels blij mee zullen zijn. Een leuke activiteit voor jong en oud.
Kosten voor leden van Groei&Bloei of IVN: € 6,-, gasten: € 7,50, incl. koffie/thee en koekje.

Geef je op via www.nijkerk.groei.nl/activiteiten/ keuze 17 december Groencafé diervriendelijke kerststukjes maken. Daar staat het aanmeldformulier en kun je gelijk betalen.

Kerstworkshop met Vera de Boer

Kom op woensdag 21 december van 19.30 tot 21.30 uur onder leiding van Vera de Boer een mooi kerstwerkstuk maken. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Je hoeft alleen een scherp mesje, snoeischaar, draadtang, lijmpistool met patronen en iets voor het vervoer mee te nemen. Geef je snel op, want de ruimte is beperkt.
Locatie: De Eshof Kerk, de Veenslag 16, Hoevelaken
Kosten: Leden € 22,50 p.p., niet-leden € 27,00 p.p., koffie/thee € 1,00 per kopje.
Aanmelden via [email protected]
Foto: Vera de Boer: Impressie (werkstuk uit 2019)

Locatie Hoevelaken
Adres Amersfoortseweg 43 Nijkerkerveen