Gluren bij de Buren in “Nijkerk aan het water”

Van: zondag 09 februari om 12:00
Tot: zondag 09 februari om 17:00

Gluren bij de Buren in “Nijkerk aan het water”

Het huiskamerfestival Gluren bij de Buren is ook aangeland in Nijkerk aan het water. Drie buren openen hun huiskamers op zondag 9 februari voor leuke, muzikale acts.

Huiskamers

Clubhuis de Zuidwal, Brasserie de Vuurtoren en Het Sluishuis zetten de deuren wijd open voor jullie. Het zijn de ‘huiskamers’ van Zeil- en Motorbootvereniging De Zuidwal, van de brasserie en het sluiswachtershuis. De optredens duren een half uur tussen 12.00 en 17.00 uur.

Artiesten

Bij Clubhuis de Zuidwal kan je luisteren naar zangeres Moon van Bakelen, van mooie ballads tot lekkere uptempo nummers. Bij Brasserie de Vuurtoren zing en dein je mee op de gezellige liederen van Zeemanskoor Nijkerks Welvaren. En bij Het Sluishuis treedt muzikaal duo Soundviss Wicked voor jullie op met een aangenaam muzikaal programma.

Showtijden

Clubhuis de Zuidwal, Hulckesteijn 4: 13.30/15.00/16.30

Brasserie de Vuurtoren, Hulckesteijn 3: 12.45/14.15/15.45

Het Sluishuis, Arkersluisweg 31: 12.00/13.30/15.00

Voor het complete programma kijk je op www.glurenbijdeburen.nl/nijkerk.

Iedereen is van harte welkom bij Nijkerk aan het water.

LocatieBuitengebied
AdresNijkerk aan het water Nijkerk