Gluren bij de Buren 2022 Nijkerk

Van: zondag 03 juli om 13:00
Tot: zondag 03 juli om 18:00

Een prachtige verzameling aan podia en muziek-, theater- en cabaretkunst vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2022. Verschillende bewoners van de gemeente Nijkerk slaan zondag 3 juli de tuinhekken en huiskamers open en toveren hun binnen- en buitenruimtes om tot podia.

Bewandel als toeschouwer de paden door de Nijkerkse wijken. Er is voor ieder wat wils; muzikanten, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars. Ook kun je nog wat opsteken in verschillende workshops of het nieuwe ‘Hobby Hoorcollege’, waar kenners weetjes over hun favoriete hobby’s delen.

In iedere deelnemende binnen- of buitenruimte zijn drie optredens van elk 30 minuten te vinden, alle optredens hebben gratis entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt? Bekijk het programma op de website.

Locatie Hoevelaken
Adres Verschillende huiskamers en tuinen in Nijkerk
Telefoon 0613757660
Email [email protected]