Fortius Claudicatioloop

Van: donderdag 09 mei om 13:15
Tot: donderdag 09 mei om 15:30

Op 9 mei 2019 organiseert Fortius Fysiotherapie de eerste Fortius Claudicatioloop

Dit evenement is bedoeld voor mensen met Claudicatio Intermittens en hun familie en vrienden. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan dit wandelevenement!

U kunt op een parcours van 350 of 500 meter op uw eigen snelheid zo lang lopen als u kunt. Indien nodig kunt u onderweg even rusten of lopen met een rollator of wandelstok. Voor elke ronde krijgt u een bloem, zodat u een bosje bloemen bij elkaar kunt lopen!
Familie en vrienden zijn van harte welkom om u aan te moedigen of mee te lopen!

Programma:
13.15 u Inloop
13.30 u Presentatie
14.00 u Claudicatioloop
14.45 u Afsluiting en napraten

Wilt u meedoen? Meld u aan voor 6 mei. Kom bij ons langs, bel naar 033-2461747 of e-mail naar info@fortiusfysiotherapie.nl o.v.v. claudicatioloop.

Fortius Fysiotherapie is aangesloten bij ClaudicatioNet en biedt zorg aan mensen met Claudicatio Intermittens, ook wel ‘etalagebenen’ of perifeer arterieel vaatlijden genoemd.

LocatieNijkerk
AdresRijstegoed 2 Nijkerk