Flitstriatlon

Van: woensdag 08 juni om 18:30

Op woensdag 8 juni a.s. organiseert de triatlon afdeling van Atletiek Vereniging Nijkerk de 26e Flitstriatlon waarbij er gezwommen wordt in openwater van de Arkervaart.

De Nijkerkse Flitstriatlon staat al jaren bekend om zijn unieke tijdritkarakter. Alle deelnemers starten om de 10 seconden aan hun 500 meter zwemmen, 18,5 km fietsen en 5 km hardlopen. Hierdoor blijft het tot de laatste deelnemers spannend wie er wint.
Dit op een prachtige locatie in de Nijkerkse polder Arkemheen. Er wordt gezwommen nabij de Arkersluis in de Arkervaart. Het fietsparcours bestaat uit 3 rondes van ieder zo’n 6,2 km tussen de weilanden en met een klein klimmetje over het viaduct op de Watergoorweg. Het hardlopen vindt plaats langs de Arkervaart en is een eenvoudig heen en weer parcours met een prachtig uitzicht over de Arkemheense polder.

Aanrijroute naar de a.s.r. Vitality Flitstriatlon, Arkersluis Nijkerk

I.v.m. het afsluiten van een aantal wegen is het alleen mogelijk de Flitstriatlon te bereiken via de N301, Berencamperweg.

A28 afrit 9 Nijkerk. Richting Almere, Berencamperweg, neem na 1,4 km 3e afslag op rotonde, Zeedijk.

Vanuit Flevopolder. Volgt Nijkerkerweg N301 richting Nijkerk. Neem na de Nijkerkersluis 1e afslag op rotonde, Zeedijk.

Foto’s: Harry van ’t Veld

Locatie Buitengebied
Website https://www.flitstriatlon.nl/informatie/

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login