FLIP NOORMAN ZINGT LEONARD COHEN

Van: vrijdag 22 oktober om 20:15

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Beeld: Lindy Balduk

Locatie Nijkerk
Adres Kloostserstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410