Filmcafé ‘The Post’

Van: woensdag 07 november om 19:30

Woensdag 7 November zal in de Kopperhof in Hoevelaken de film The Post vertoond worden. Een waargebeurd drama geregisseerd door Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen!

Een meeslepend verhaal over de samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever Katherine Graham en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste de Pentagon papers aan het licht te brengen. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Nominaties o.a. Oscar beste film en beste actrice, Golden Globe en meer

Kaartverkoop:
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Locatie:
De Kopperhof Hoevelaken, Sportweg 25