Filmcafé: The Long Season

Van: woensdag 12 december om 19:00

In samenwerking met Vluchtelingenwerk organiseert de Bibliotheek Nijkerk woensdag 12 december een filmavond waarbij de film ‘The Long Season: waiting to return home’ zal worden vertoond. Vooraf zal er een korte introductie plaatsvinden door de editor van deze film: Floor Koomen. Deze avond is gratis voor taalvrijwilligers en statushouders.

Deze film geeft een bijzondere, realistische inkijk in het dagelijks leven in één van de vele nederzettingen in de Begaa vallei. De film laat op een mooie manier cultuurverschillen zien. Daarnaast zie je ook overeenkomsten met andere culturen.

Als kijker voel je de zorgen en spanningen die de bewoners hebben in verband met in Syrië achtergebleven familieleden en bekenden. De speciale manier van filmen maakt je bijna deelgenoot…..

Bekijk de trailer

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee. Gratis voor taalvrijwilligers en statushouders, wel (gratis) ticket bestellen!
Tickets zijn hier te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99

Locatie Nijkerk