Filmcafé The Florida Project

Van: donderdag 06 december om 19:30

Donderdag 6 december zal in de Bibliotheek Nijkerk de film ‘The Florida Project’ worden vertoond.

De 6 jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Gefilmd vanuit het perspectief van een kind zien we het meisje en haar vriendjes kattenkwaad uithalen en geld lospeuteren van toeristen terwijl moeder Halley er alles aan doet om geld te verdienen om een dak boven het hoofd te houden.

Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet komen.

Indringend drama met een sprankje hoop. Oscar nominatie voor beste mannelijke bijrol.

Kaartverkoop:
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn hier online te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Locatie:
Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99