Filmcafé The Florida Project

Van: vrijdag 15 februari om 20:15

Filmcafé de Stuw vertoond vrijdag 15 februari de film: ‘The Florida Project’. Een indringend drama met een sprankje hoop.

De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Gefilmd vanuit het perspectief van een kind zien we het meisje en haar vriendjes kattenkwaad uithalen en geld lospeuteren van toeristen. Ondertussen doet moeder Halley er alles aan om geld te verdienen en een dak boven het hoofd te houden.

Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving die de kinderen in het gareel probeert te houden, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet komen.

Deze kleurrijke film ontving een Oscarnominatie voor de beste mannelijke bijrol.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn hier online te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

De Stuw, de Brink 10

LocatieHoevelaken