Filmcafé That Sugar Film

Van: woensdag 23 oktober om 19:30

Samenwerking &entree: de Bibliotheek/Sigma/UVV in het kader van het thema Voeding

Een speelse documentaire waarin regisseur Damon Gameau zelf een project ondergaat met als doel de effecten van suiker op het lichaam te registreren.

De Australische regisseur Gameau neemt 6 weken lang, onder begeleiding van artsen en wetenschappers, volop voedsel tot zich met daarin ‘verborgen suikers’. De film geeft met de nodige dosis humor een bijzonder inzicht van de verborgen suikers in voedingsproducten. Welke gevolgen heeft de inname van dergelijke hoeveelheden suiker per dag? Hoe werkt de voedingsindustrie?

Kaartverkoop Kosten: € 7,00, inclusief een kopje koffie/thee Tickets zijn online te bestellen via onze website of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk