Filmcafé Nijkerk: Jane

Van: donderdag 10 januari om 19:30

Donderdag 10 januari is de film Jane te zien in de Bibliotheek Nijkerk.

Één van de beste documentaires allertijden! Een ongelofelijk mooie en diep romantische film over de jonge jaren van Jane Goodall.

Fraaie documentaire over Jane Goodall, aan de hand van opnamen gemaakt tijdens haar langdurige studie van chimpansees in Gombe National Park in Tanzania. Het verloren gewaande beeldmateriaal is van uitzonderlijk goede kwaliteit, met veel unieke en ontroerende momenten. Mooi is ook de aanwezigheid van filmmaker Hugo Van Lawyck, die een grote rol in het leven van Goodall heeft gespeeld. Het archiefmateriaal is kunstig gemonteerd door regisseur Brett Morgen, aangevuld door uitstekende interviewfragmenten met de nog altijd enthousiaste Goodall.

Meer dan 10 awards alleen al in de VS, o.a. de Bafta award beste documentaire: Emmy award uitstekende non-fiction special

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn hier te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99

LocatieNijkerk