Filmcafé: Moonlight

Van: woensdag 02 januari om 19:30

Woensdag 2 januari zal de film Moonlight vertoond worden in de Kopperhof in Hoevelaken.

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust zich in drie hoofstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van de homoseksuele, Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en ook thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

Moonlight heeft vele nominaties en prijzen op zijn naam staan, waaronder een oscar voor Best Picture. Het was in 2017 de eerste film met een volledige Afro-Amerikaanse cast de eerste film met een LGBT-thema die deze oscar won.

Een must see!
Bekijk de trailer

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn hier te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

De Kopperhof, Sportweg 25, Hoevelaken

LocatieHoevelaken