Filmcafé: Loving Vincent

Van: vrijdag 23 november om 20:15

Vrijdag 23 november zal in de Stuw in Hoevelaken de prijswinnende film ‘Loving Vincent’ vertoond worden.

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. Loving Vincent duikt in het leven en de omstreden dood van Van Gogh. De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk.

Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.

Europese Filmprijs voor beste animatiefilm, Oscar nominatie beste animatiefilm.

Kaartverkoop:
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn hier online te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Locatie:
De Stuw Hoevelaken, De Brink 10