Filmcafé ‘I, Tonya’

Van: woensdag 06 maart om 19:30

Woensdag 6 maart is de film ‘I, Tonya’ te zien in de Bibliotheek Nijkerk. Deze film won de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol.

I, Tonya vertelt het waargebeurde verhaal van Olympisch schaatsster Tonya Harding. Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de sport niet meer zeker.

Een hommage aan de (zelfverklaarde) underdog die altijd weer opkrabbelt en zich er niet onder laat krijgen!

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99

LocatieNijkerk