Filmcafé Dorst

Van: woensdag 06 maart om 19:30

Woensdag 6 maart is de film Dorst te zien in de Kopperhof, Hoevelaken. Een verfilming naar de gelijknamige roman van Esther Gerritsen. In het kader van de Boekenweek 2019: De moeder, de vrouw.

De jongvolwassen Coco heeft geen idee wat ze met haar chaotische leventje aan moet. Als haar moeder ernstig ziek blijkt te zijn, besluit Coco bij haar in te trekken. Het lijkt een poging om een nieuw doel aan haar leven te geven. Deze film over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en het verlangen naar verbondenheid is een zwart komisch familiedrama.

Met Simone Kleinsma die de rol van moeder fantastisch overtuigend speelt!

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online via onze website te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

De Kopperhof, Sportweg 25, Hoevelaken

LocatieHoevelaken