Filmcafé Darkest Hour

Van: vrijdag 12 april om 20:15

Vrijdag 12 april is de film Darkest Hour te zien in de Stuw, in Hoevelaken. Een Britse biografische film over Engeland in de Tweede Wereldoorlog.

‘Darkest Hour’ werpt een blik op het leven van Winston Churchill. Binnen enkele dagen dat hij premier is geworden, staat hij voor een lastige opgave: een vredesverdrag afsluiten met Nazi-Duitsland of vechten voor de idealen en vrijheid van een natie. Wanneer de Duitsers bezig zijn West-Europa te bezetten doet Churchill, ondanks weerstand van zijn eigen partij, een poging de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen.

Genomineerd voor maar liefst 6 Academy Awards en winnaar voor de beste acteur.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

De Stuw, De Brink 10, Hoevelaken.

LocatieHoevelaken
AdresDe Brink 10 Hoevelaken