Filmcafé: Compostelle; le Chemin de la Vie

Van: donderdag 21 februari om 19:30

Donderdag 21 februari is in de bieb Nijkerk de documentaire: Compostelle; le Chemin de la Vie te zien. Een bijzondere film gevuld met prachtige landschappen en bijzondere plaatsen.

De Compostela bedevaart is een ervaring die ieder jaar meer en meer pelgrims trekt. De regisseur volgde drie jaar lang een aantal pelgrims over de verschillende etappes naar de Saint-Jacques de Compostelle. Ongeacht leeftijd, sociale achtergrond, religieuze overtuiging is de tocht grensverleggend. Iedere etappe wordt een nieuw, een ander ritme opgelegd en worden nieuwe inzichten geboren. Door het repetitieve contact met de natuur, de elementen en andere pelgrims wordt ieder individu met zijn eigen krachten en tekortkomingen geconfronteerd.

Samen met mooie teksten en prachtige mystieke muziek creëerde regisseur Mouchard een bijzondere film.

Kaartjes kosten € 7,00, incl. koffie/thee.
Bestellen kan via deze link of bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99

LocatieNijkerk