Filmcafé A Star is Born

Van: woensdag 04 december om 19:30

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij de getalenteerde onbekende zangeres Ally (Lady Gaga) ontdekt. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de beroemdheden.

Terwijl Ally tot en met Grammy Award succesvol wordt zakt Jackson weg in zijn verslavingen. Hun relatie komt onder druk te staan, maar de liefde tussen de twee blijft bestaan. Een zeer ontroerende film met prachtige muziek.

Een absolute must see!

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00, inclusief een kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via onze website www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk