Film The Fault in our Stars

Van: donderdag 21 november om 19:30

Film in het thema van aandacht voor rouw en verlies

Gebasseerd op de gelijknamige roman ‘Een weeffout in onze sterren’ van John Green.

Gus en Hazel hebben een opmerkelijke relatie. Zij werden verliefd op elkaar bij een steungroep voor kankerpatiënten. Ze delen een bijzonder gevoel voor humor en beide hebben een soortgelijke minachting voor het conventionele. Gus maakt grappen over zijn beenprothese, Hazel heeft een zuurstoftank als constante metgezel. Beide geven niet op, zelfs niet als het al voorbij lijkt te zijn…… ‘De wereld is duidelijk geen wensfabriek’.

Een in een bijzondere, aangrijpende én ontroerende film over verdriet en verlies.

Als u na de film wilt napraten, is Thea Kloek aanwezig voor een luisterend oor. Zij heeft in Nijkerk een praktijk voor levens- en zingevingsvragen.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00, inclusief een kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via onze website of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk