Film Pollock

Van: woensdag 13 november om 19:30

In het kader van de Kunstweek is de film ‘Pollock’ woensdag 13 november te zien in de Bibliotheek Nijkerk.

Deze film vertelt het levensverhaal van de Amerikaanse schilder Jackson Pollock. Met hulp van zijn vrouw Lee Krasner bereikt hij na een moeizame periode de top. Hij wordt echter gekweld door een alcoholverslaving. Lee blijft in hem geloven en heeft het vertrouwen in de hoge kwaliteit van de kunsten van Pollock. Een gevoelige film die de verschillende kanten van het leven van deze wereldberoemde, eigenzinnige schilder en het tot stand komen van zijn bijzondere werk prachtig weergeeft.

Ed Harris speelt de rol van Pollock werkelijk fantastisch geloofwaardig!

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00, inclusief een kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via onze website of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk