Film: Lion King

Van: donderdag 30 januari om 19:30

Deze Disney Live Action-film gebruikt baanbrekende filmtechnieken, waardoor de geliefde personages op een bijzondere manier tot leven komen. Opnieuw spelen leeuwenkoning Musafa en zijn zoon Simba de hoofdrollen in een nog ontroerender versie. Scar, broer van de koning, gaat de strijd aan om Pride Rock en beraamt een vreselijk plan. Simba wordt verbannen en knoopt vriendschap met twee rare snuiters. Samen met hen leert Simba wat echt leiderschap is. Zal het hem lukken om zijn koninkrijk te heroveren?

Leuke overtuigende stemmen en goede balans tussen drama en humor. Winnaar van de Diverse Peoples Choice award.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de Bibliotheek.

LocatieNijkerkerveen
AdresVan Noortstraat 36 Nijkerkerveen