Film ‘Just Mercy’ in Theater de Breede Beek

Van: donderdag 21 oktober om 19:00

Op donderdag 21 oktober draait de film ‘Just Mercy’ in Theater de Breede Beek in Nijkerk. Deze film wordt vertoond in het kader van het thema ‘Democratie’ van de Bibliotheek Nijkerk.

Ryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om in deze racistisch beladen staat de meest kwetsbare mensen te verdedigen. Hij richt het Equal Justice Initiative op. Eén de eerste personen die hij verdedigt is Walter McMillian, bekend als Johnny D. Hij is ter dood veroordeeld, hoewel bewijs aantoont dat hij onschuldig is. Een film over menselijkheid, eerlijkheid en de pijn van onrecht. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De tickets kosten €9,50 en zijn te bestellen via de website van het theater streamsbreedebeek.nl

Locatie: Theater de Breede Beek, Kloosterstraat 3 Nijkerk

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk