Film Green Book

Van: donderdag 17 oktober om 19:30

Een inspirerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Concertpianist Don Shirley (Mahershala Ali – o.a. House of Cards) komt in contact met de Italiaanse Tony Lip (geweldige rol van Viggo Mortensen) als hij een lijfwacht zoekt voor zijn Amerikaanse tournee. Samen reizen zij door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van the Green Book: een speciale gids met informatie over plaatsen waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun persoonlijke verschillen, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Er ontstaat er een bijzondere, hartverwarmende vriendschap…

Veel prijzen waaronder 3 Oscars, o.a. beste mannelijke bijrol, beste orginele filmscenario.

Kaartverkoop Kosten: € 7,00, inclusief een kopje koffie/thee Tickets zijn online te bestellen via onze website of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk