Film en lezing The Greatest Showman

Tot: donderdag 10 oktober om 22:30

Verzorgd door de VUN en de Bibliotheek Nijkerk

De film
‘The Greatest Showman’ is een film over het fascinerende levensverhaal van Phineas Yaylor Bernum.

Als kleermakers-zoon wordt Phineas verliefd op de dochter van een rijke klant van zijn vader. De verliefdheid is wederzijds en ondanks de grote verschillen in afkomst blijven beide kinderen hun hart volgen. Phineas richt, na een aantal omwegen, met groot succes een circus op.

In deze film komen thema’s als dromen volgen, vertrouwen, hoogtepunten en ook een dieptpunten aan de orde, een film met een prachtig einde!

De lezing
Frans Kas a.k.a. Franky Stardust is zanger, performer, entertainer, presentator & personal coach. Frans is ruim 25 jaar actief als entertainer en met zijn bedrijf JFK-Productions verzorgt hij de productie, organisatie en realisatie van shows & evenementen. Wie beter dan Frans om deze avond van een wervelende inleiding te voorzien?

Hij zal ons een kijkje geven in de keuken van de entertainment business in Nederland. De film gaat over een van de eerste grote showmannen en hoe hij deze droom heeft verwerkelijkt met vallen en opstaan. Frans haakt in op dit thema: Hoe is het in Nederland om als entertainer te werken, zijn er overeenkomsten tussen de film en het hedendaagse entertainment vak Nederland? Wat moet je er voor doen om een BN’er te worden? Is talent genoeg of komt er meer bij kijken?

Voor de kaartjes voor de filmavonden die samen met de VUN georganiseerd worden, gelden aangepaste toegangsprijzen. De combinatieticket en filmtickets kunnen besteld worden zoals reguliere films en zijn inclusief een kopje koffie/thee.

Combinatieticket voor lezing + film: € 12,50
Los ticket voor de film: € 7,00,
Los ticket voor de lezing: € 7,50,
Tickets zijn te bestellen bij de Bibliotheek of op onze website.

18.45 – 19.00 uur: inloop bezoekers lezing
19.00 – 19.45 uur: lezing