Film Bohemian Rhapsody

Van: donderdag 13 februari om 19:30

De meest succesvolle film van 2018! Met 4 prijzen bij de Oscars: o.a. beste mannelijke acteur, geluid en montage

Bohemian Rhapsody is een verfilming over het ontstaan en de ontwikkeling van de in 1970 opgerichte Britse band Queen. De band weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Bohemian Rhapsody’. De film neemt je mee vanaf de eerste ontmoeting van de band met de legendarische leadzanger Freddie Mercury, tot en met het absolute hoogtepunt; het Live Aid Benefiet Concert in 1985. Door deze jaren heen weet de band een legendarische status te vergaren! Rami Malek vertolkt op prachtige wijze de rol van de charismatische Mercury.

Kom gezellig op de fiets, parkeren kan aan de achterzijde bij:
Sporthal De Baggelaar
Westerveenstraat 44, 3864 EN Nijkerkerveen

LocatieNijkerkerveen
AdresVan Noortstraat 36 Van Noortstraat 36
Telefoon0332451756
Emailinfo@bibliotheeknijkerk.nl
Websitehttps://nijkerk-hoevelaken.op-shop.nl/1138/film-bohemian-rhapsody/13-02-2020