Film Bohemian Rhapsody

Van: woensdag 02 oktober om 19:30

De meest succesvolle film van 2018! Met 4 prijzen bij de Oscars: o.a. beste mannelijke acteur, geluid en montage

Bohemian Rhapsody is een verfilming over het ontstaan en de ontwikkeling van de in 1970 opgerichte Britse band Queen. De band weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Bohemian Rhapsody’. De film neemt je mee vanaf de eerste ontmoeting van de band met de legendarische leadzanger Freddie Mercury, tot en met het absolute hoogtepunt; het Live Aid Benefiet Concert in 1985. Door deze jaren heen weet de band een legendarische status te vergaren! Rami Malek vertolkt op prachtige wijze de rol van de charismatische Mercury.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn online te bestellen via de website of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttps://nijkerk-hoevelaken.op-shop.nl/798/film-bohemian-rhapsody/02-10-2019