Exposities Volleybal Creatief in de drie bibliotheken

Tot: maandag 10 oktober om 00:00

27 september t/m 10 oktober

Expo: Volleybal Creatief

Eind september begint het WK Volleybal Dames in Gelderland. Bij de drie bibliotheken vieren we dat door kunstwerken te laten zien van lokale tekenaars, fotografen en schilders. Tijdens openingstijden is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar deze spetterende sport- en cultuurconnectie.

Sport en cultuur is een prima match.
In mei bezochten kunstenaars ter inspiratie trainingsavonden van Volleybal Dames Surf, NVC en ReVoNij. Dat leverde creatief werk op in de vorm van tekeningen, illustraties, foto’s, schilderijen en draadkunst. Al deze werken zijn gefotografeerd en gebruikt voor promotiedoeleinden rondom de Sport- en cultuurconnectie. Het werk wordt deels getoond tijdens de Kunstroute Hoevelaken in de hal van De Stuw. Daarna wordt het verdeeld over de drie bibliotheken voor de exposities. Gaat dat zien!

De illustraties bij dit bericht zijn van Arjen Gerritsma/Graphic Sound, Harry van ‘t Veld, EriKunst, Tera van Dijkhuizen en Helga Lam.

Bibliotheek Hoevelaken: Meerveldlaan 22

Bibliotheek Nijkerk: Frieswijkstraat 99

Bibliotheek Nijkerkerveen: Van Noortstraat 36

Locatie Hoevelaken