Expositie ‘Winter 2019’ in Galerie Polhus

Van: zondag 13 januari om 15:00

In Galerie Polhus wordt zondag 13 januari om 15.00 uur de expositie ‘ Winter 2019 ‘ geopend door de cultuurmakelaar van Nijkerk Jacquelien de Jong. Schoonheid van landschap met een beetje winterse sfeer, het polderlandschap en de knotwilgen, de wadden, de zee. Witte abstracte werken in karton reliëf. Beelden van marmer, steen en brons super strak gestileerd in een elegante schoonheid, maar ook objecten in wit porselein in combinatie met Raku alles weer in een harmonieuze opstelling.
Kunstenaars zij Harm Visser, Nijkerk, Eef en Ardje de Graaf, Tiel, Els van Niekerk, Utrecht en Badriah Hamelink, Den Haag.

U bent van harte welkom. Galeriehoudster Janny van Steeg.

Galerie Polhus is vrijblijvend te bezoeken vanaf 18 januari vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 13.30 tot 17.00 uur of op afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.galeriepolhus.nl

Afbeeldingen:
  1. Object, porselein en Raku van Ardje de Graaf   ‘Landscape’
  2. Karton reliëf van Eef de Graag 2 positieve en 2 negatieve kolommen
  3. Knotwilgen in de sneeuw, acryl schilderij in 3D van Harm Visser.
  4. Moa schilderij in houtskool en pastelkrijt van Els van Niekerk
  5. Wandobject abstract  Z.T. van Badriah Hamelink gemengde techniek.

Locatie Nijkerk
Adres Spoorstraat 1 Nijkerk