Expositie VEERkracht

Datum en tijd

Van: dinsdag 02 april om 10:00
Tot: zondag 19 mei om 16:00

Beschrijving

VEREN, VEREN, VEREN!
VEREN VAN BOVEN, VEREN VAN ONDER. DUNNE VEREN EN DIKKE VEREN; DONZIGE WIT, STAALHARD EN KLEURIG. OM MEE TE PRONKEN, OM MEE TE VLIEGEN, OM WARM EN DROOG TE BLIJVEN. VEREN MAKEN DE VOGEL.

DE CLIËNTEN VAN BOOGH AMERSFOORT HEBBEN GEEN VEREN MAAR VERTONEN WEL EEN ANDERE OVEREENKOMST MET DE VOGELS: VEERKRACHT!

Boogh is de persoonlijke specialist voor mensen die willen leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. De behandeling en begeleiding is gericht op gebieden waar cliënten en hun naasten problemen ervaren, van de thuissituatie tot werk en op sociaal vlak.
Het doel is om na hersenletsel weer zo optimaal mogelijk mee te doen in de samenleving. Als mensen – om welke reden dan ook – niet meer kunnen doen wat ze altijd deden, kijken velen in eerste instantie naar de onmogelijkheden. Onze ervaring is dat mensen zich beter voelen wanneer juist de mogelijkheden de nadruk krijgen.

Door de mogelijkheden die geboden worden kunnen mensen hun VEERKRACHT tonen.
Dit uit zich onder andere in humor, verantwoordelijkheid nemen, zelfkennis, oplossingsgerichtheid en CREATIVITEIT. Deze VEERKRACHT zet mensen weer terug in hun kracht.

Dat is wat de cliënten die aan deze expositie hebben samen gewerkt u willen tonen. Hun VEERKRACHT. Deze overeenkomst met vogels houdt hen warm en droog en vooral om mee te pronken.

Contact

LocatieBuitengebied
AdresZeedijk 6 Nijkerk
Telefoon623196934
Emailinfo@ellyvangeest.nl
Websitehttps://www.stoomgemaal-arkemheen.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login