Expositie Fotokring Hoevelaken & Friends

Datum en tijd

Van: zaterdag 12 november om 13:00
Tot: zaterdag 19 november om 17:00

Beschrijving

Expositie Fotokring Hoevelaken & Friends
Fotografie, keramiek Marjon Visscher en schilderijen Bart Kamphuis

12 – 19 november 2022
13-17 uur
Het Atelier, Langestraat 39
Gratis

Traditiegetrouw verzorgt Fotokring Hoevelaken tijdens de kunstweek een expositie. Dit keer zijn ze te gast in het Atelier van Bart Kamphuis (schilderijen en tekeningen). Ook Marjon Visscher (keramiek; art en toegepaste kunst) is uitgenodigd deel te nemen.

De acht leden van de Fotokring Hoevelaken zijn vrijetijdskunstenaars met fotografie. Ze werken op heel verschillende gebieden van de fotografie, maar voelen zich thuis bij elkaar. Als vakmensen houden ze elkaar scherp op de techniek van de spiegelreflexcamera en de bewerkingssoftware. Als kunstliefhebbers houden ze elkaar scherp op het beeld en het doel. Ze halen elkaar uit de ‘comfort zone’. Vijftien keer per jaar stimuleren ze elkaar beter te worden.
Het zijn Hans Kerchman, Henk Buitink, Johan van der Helm, Jos Vreeswijk, Meike Nachenius, Nel Schoon, René Bleeker en Rob Timmer.

Ook keramiste Marjon Visscher is te gast. Zij is opgeleid als goudsmid, maar vindt haar creatieve uitlaatklep al jarenlang in klei. Ze werkt in het keramiekatelier van De Brink en heeft een atelier aan huis. Ze geniet als haar kunst een toepassing in het dagelijks leven krijgt.

Het Atelier is o.a. van Bart Kamphuis, tekenaar en schilder. Er is natuurlijk ook werk van zijn hand te zien. Hij is momenteel verwikkeld in getekende schilderijen of – als je wilt – geschilderde tekeningen. Het thema is groepsdruk. Komt dat zien.

Contact

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Langestraat 39 Nijkerk
Telefoon 0620015319
Email [email protected]
Website https://bartkamphuis.nl/het-atelier

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login