Expositie: DE ZOMER VOORBIJ

Van: zondag 08 september om 13:00
Tot: zondag 27 oktober om 17:00

Een gevarieerde tentoonstelling met verschillende disciplines, in deze expositie zijn o.a. glasobjecten, fotografie, abstracte objecten, olieverfschilderijen en porselein te zien.
Een kleine terugblik naar de zomer die weer voorbij is, het kopje koffie op het terras, het zwembad, staren over de zee, de sfeer van mediterrane huizen, de zon in de glasobjecten, maar dat is de buitenkant. De kunstenaar graaft in het verleden, schaaft en wikt, polijst en schuurt, vormt en schildert, laag over laag, de emotie die hij wil laten zien, de ziel van ieder kunstwerk, het is aan de toeschouwer om te ontdekken,te genieten en te verbazen.

LocatieNijkerk
AdresSpoorstraat 1 Nijkerk