Expo sculptures Hout en Been

Een expositie in het atelier van Leendert de Boer

17, 18 en 19 november 2022
Van de Meerstraat 36, Nijkerk
Gratis, aanmelden is niet nodig.

Leendert de Boer is een veelzijdig mens. Hij is docent, schrijver, landschappelijk en historisch onderzoeker én kunstenaar. Zijn grote passie is de natuur.
In de kunstweek wil hij zijn sculptures van hout en been onder de aandacht brengen. Hij combineert de twee materialen tot beelden van de veelal vrouwelijke mens. Mooi om het resultaat te zien, maar ook om de uitleg over het werkproces van Leendert te horen. U bent van harte welkom tussen 13.30 uur en 15.00 uur. U krijgt ook de gelegenheid om de tekeningen van Nijkerkse monumenten en natuur te zien (crayontechniek) en de najaarstuin van Leendert de Boer te bewonderen.

Locatie Nijkerk in de wijk
Adres van de Meerstraat 36 Nijkerk
Telefoon 0620015319
Email [email protected]