Dorpsdag Hoevelaken

Van: zaterdag 29 augustus om 12:00

Het gezelligste feest van Hoevelaken

Dorpdag Hoevelaken is het jaarlijks feest van Hoevelaken met een aantrekkingskracht tot ver daarbuiten. De Dorpsdag wordt op de laatste dag van de zomervakantie georganiseerd als mooie afsluiter van een heerlijke vakantie en de start van een nieuw school- en sportseizoen.

Dorpsdag Hoevelaken is een feest vóór en dóór de dorpsbewoner van Hoevelaken. Deze jaarlijkse feestdag wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nijkerk, vrijwilligers, vrienden en ondernemers uit Hoevelaken en omstreken, die zich als sponsor of anderszins belangeloos inzetten voor deze dag.

Op zaterdag 29 augustus 2020 zal voor de 35e keer Dorpsdag Hoevelaken worden georganiseerd.
Het belooft weer een gezellige dag te worden met een actief programma vóór en dóór de bewoners van Hoevelaken.

Ons thema voor dit jaar is ‘Proud to be fout’
Dus trek je meest foute outfit aan en kom gezellig het feest meevieren!

LocatieHoevelaken
Websitehttp://www.dorpsdag-hoevelaken.nl/