Doop en roeiclinic St Aylesskiff bij ZMV de Zuidwal

Datum en tijd

Van: zaterdag 06 april om 10:00

Beschrijving

Heb je wel eens geroeid en wil je dat vaker doen? Wil je het gewoon eens proberen? Roei je in de sportschool maar sport je liever buiten?

Dan ben je 6 april 2019 vanaf 10.00 uur van harte welkom bij ZMV de Zuidwal in Nijkerk bij de doop van de St Aylesskiff die door leden van de vereniging is gebouwd. Aansluitend vindt er een roeiclinic plaats onder leiding van ervaren St Aylesroeiers uit Woudrichem.

In deze stoere, lichte roeisloep roeien 4 personen ieder met  1 roeiriem. De stuurman zorgt voor de koers en aanmoediging.  Een team kan uit mannen, vrouwen, jeugd vanaf 13 jaar of een mix daarvan bestaan. Doordat de sloep zo degelijk en stabiel is kan er zomer en winter geroeid worden.

Kom vooral 6 april kijken, en wil je meedoen met de clinic meld je dan vooraf aan bij Hildegard:  hildegard@greenhil.nl. Ben je enthousiast geworden dan kun je via lidmaatschap van de Zuidwal lid worden van de roeiclub en krijg je meer informatie. Google eens op St Ayles skiff en wordt net zo enthousiast als wij zijn!

Contact

LocatieNijkerk
AdresHulckesteijn 2 Nijkerk
Emailhildegard@greenhil.nl
Websitehttp://www.zuidwal.org

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login