DIEDERICK ENSINK – DIEDERICK’S DEBUUT

Van: zaterdag 12 november om 20:15

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen – “een gezonde verslaving” noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick op het toneel in ‘Diederick’s Debuut’.

Ondertussen is de muziekinstrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel; allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine, muzikale masterclass.

‘Diederick’s Debuut’- Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show

Beeld: Govert de Roos

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk