De Vrienden van Nijkerk 2019

Van: vrijdag 29 november om 19:00
Tot: zaterdag 30 november om 01:00

Vrienden! zijn jullie er klaar voor?

Vrijdag 29 november is het zover!
De eerste editie van het “Vrienden van Nijkerk”. Het concert met de beste artiesten van Nederlandse bodem. Like onze pagina, binnenkort maken we de eerste artiest hier bekend.
We toveren de Loods van Hart van Holland om tot de grootste kroeg van Nederland.

De kaartverkoop gaat los op maandag 22 april. Tickets koop je makkelijk en snel via www.vriendenvannijkerk.nl Wil jij garanderen dat je de beste (en goedkoopste) tickets hebt? Check dan op 22 april om 08:00 uur de website en klik op de super early bird tickets. Hier zijn er een zeer beperkt aantal van beschikbaar en waarschijnlijk snel uitverkocht. OP = OP.

En weet je wat helemaal te gek is! voor het concert kun je met je vrienden, collega’s of familie eerst een hapje komen eten in onze indoor foodhall!

Nog even de belangrijkste info op een rijtje:

Locatie: De loods, Hart van Holland in Nijkerk
Datum: 29 november 2019