De Stilte Verbeeld

Van: vrijdag 07 juni om 13:30
Tot: zondag 30 juni om 17:00

Deze Expositie verbeeldt de stilte. In een mooie ambiance kunt u genieten van de gevarieerde kunstobjecten, schilderijen en wand reliëfs. De gerenommeerde kunstenaars zij: Herman Coppus, abstracte werken in papier reliëfs ook met kleur reflectie, Manja Haznberg, abstract geometrische wandobjecten in zink en bladgoud, Sjoerdtje Hak, olieverfschilderijen, verstilde landschappen, wadden, kwelders en meren.Herman Kolker olieverf op linnen, het stille noord oostelijke landschapn en Ierland, Andrijana Marinovic met bronzen ingetogen portretten en Jolanda Verdegaal met uniek keramiek, potten met deksel en theepotten in gebarsten klei met goudluster. U kunt geheel vrijblijvend deze tentoonstelling bezoeken.

LocatieNijkerk Centrum
AdresSpoorstraat 1 Nijkerk